Aveha Office

Over ons

Aveha Office alles voor je kantoor staat bekend om het geven van een deskundig advies over en leveren van alle benodigdheden op en rond de (thuis)werkplek. Van paperclip tot bureaustoel en van koffie tot kopieerpapier. Kortom wij leveren alles voor je kantoor. Dit doen wij al ruim 30 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland.

Voordelen van kopen bij Aveha Office

Aveha Office faciliteert alles voor je kantoor. Er voor zorgen dat op kantoor alles op rolletjes loopt is een gecompliceerd proces. Uiteraard leveren wij complete (thuis)werkplekken, maar daarnaast ontzorgen we je ook doordat je bij ons uitgebreide assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Daarnaast kan je ook de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies & Assortiment

Aveha Office heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag mee. Het assortiment bestaat uit kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment vind je in onze webshop. Kijk in onze webshop voor een eerste impressie van ons assortiment. Wij werken met heel veel specialistische leveranciers en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.